Anmälningssida

Svenska Stråklärarförbundet är öppet för alla som är intresserade av stråkpedagogik, stråkmusik och stråkinstrument. Vi vänder oss främst till pedagoger, musiker (yrkesverksamma instrumentalister såväl som amatörer) och musikstuderande men alla som känner samhörighet med förbundets grundtanke är välkomna att bli medlemmar.

Årsavgiften är 350 kronor (gäller kalenderår). Betalar du årsavgiften före januari månads utgång är rabattpriset 300 kronor. För pensionärer är avgiften 100 kronor. Musikhögskolestudenter betalar ingen årsavgift, utan anmäler sig endast på formuläret nedan. Glöm inte att kryssa i rutan för Musikhögskolestudent!

Som medlem får Du vår matnyttiga tidning ESTA News som kommer ut fyra gånger per år samt medlemsmatrikeln över våra ca 475 medlemmar. Du har också möjlighet att delta till rabatterat pris vid utbildningsdagar, konferenser och Stråkdagarna, som anordnas av vårt förbund liksom av arrangemang av ESTA-förbunden i de övriga europeiska länderna. Som medlem i Svenska Stråklärarförbundet åtnjuter du förmånen att kunna erbjuda dina elever att ansöka om att få låna ett bra instrument under 5 år och även söka ett Welinstipendium på 10 000:- Du får också vara med och nominera någon kollega till makarna Welins årliga Pedagogpris.

Din anmälan går till vår kassör som skickar ett inbetalningskort på medlemsavgiften. Först när du betalt din medlemsavgift börjar ditt medlemsskap gälla och du skrivs då in i medlemsregistret, får välkomstbrev och senaste numret av ESTA News samt inloggning till MEDLEMSINFO ovan på hemsidan.

Förnamn*

Efternamn*

Adress*

Postnummer*

Ort*

Epost*

Hemtelefon

Mobiltelefon

Instrument*

Musikhögskolestudent (=ingen avgift)

Pensionär

Eventuellt meddelande