Bli medlem

Svenska stråklärarförbundet är öppet för alla som är intresserade av stråkpedagogik, stråkmusik och stråkinstrument. Vi vänder oss främst till pedagoger, musiker (yrkesverksamma instrumentalister såväl som amatörer) och musikstuderande, men alla som känner samhörighet med förbundets grundtanke är välkomna att bli medlemmar.

Årsavgiften är 350 kronor (gäller kalenderår). Betalar du årsavgiften före januari månads utgång är rabattpriset 300 kronor. För pensionärer är avgiften 100 kronor. Musikhögskolestudenter betalar ingen årsavgift, utan anmäler sig endast via formuläret nedan (glöm inte att kryssa i rutan för ”Musikhögskolestudent”).

Som medlem får du vår matnyttiga tidning ESTA News, som kommer ut ett par gånger per år, samt medlemsmatrikeln över våra cirka 450 medlemmar. Du har också möjlighet att delta till rabatterat pris vid Stråkdagarna samt övriga utbildningsdagar och konferenser som anordnas av vårt förbund, liksom i arrangemang som anordnas av ESTA-förbunden i övriga europeiska länder. Som medlem i Svenska stråklärarförbundet åtnjuter du förmånen att kunna erbjuda dina elever att söka Ingrid och Per Welins ungdomsstipendier (fem stipendier på vardera 10 000 kr) och även att ansöka om att få låna ett högkvalitativt instrument ur Ingrid och Per Welins instrumentsamling. Du får också vara med och nominera någon kollega till Ingrid och Per Welins pedagogpris. Läs mer om Welinstiftelsen

Din anmälan går till vår kassör som skickar ett inbetalningskort på medlemsavgiften. När du har betalat din medlemsavgift börjar ditt medlemsskap gälla och du skrivs då in i medlemsregistret, får välkomstbrev och senaste numret av ESTA News samt inloggning till medlemssidorna på hemsidan. 

  Förnamn*

  Efternamn*

  Adress*

  Postnummer*

  Ort*

  Epost*

  Hemtelefon

  Mobiltelefon

  Instrument*

  Musikhögskolestudent (= ingen avgift)

  Pensionär

  Eventuellt meddelande